Nova etapa a l’Institut Català del Suro

L’Institut Català del Suro (ICSuro) ha encetat una nova etapa que posa fi a 28 anys de consorci públic-privat per transformar-se en una fundació de caire científic i sense ànim de lucre.

Els fundadors són l’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya, AECORK, que n’ostentarà la presidència i el Consorci Forestal de Catalunya, CFC, que n’ostentarà la vice-presidència.

Amb aquesta nova figura jurídica, l’ICSuro demostra davant a la societat el seu sentit benefactor i sense ànim de lucre, incrementa la eficiència en la gestió quotidiana i s’aproxima més a les necessitats d’empreses sureres i propietaris forestals.

Durant la roda de premsa que es va celebrar el passat 17 de maig, el president de la Fundació, el Sr. Joan J. Puig, ha remarcat que “la innovació i la internacionalització seran dos dels eixos estratègics a mantenir i potenciar en aquesta nova etapa”.