ENODESIGN EXPERIENCE

En el marc de la campanya de comunicació Intercork III, hem desenvolupat un projecte que té tres objectius estratègics:

  1. Donar visibilitat al tap de suro natural
  2. Convertir el tap de suro natural en un element de branding i comunicació per als cellers
  3. Ajudar els cellers a millorar l’experiència del seu client

Creiem en la importància d’aliar-nos amb els nostres clients, els cellers, i ajudar-los en el seu posicionament en el mercat. El tap de suro natural ajuda els cellers, no només a millorar la qualitat dels seus vins, sinó també a augmentar el valor del seu producte.

Amb ENODESIGN EXPERIENCE volem que a més, els cellers vegin el tap de suro natural com un element per establir un diàleg amb el client, on jugar amb el disseny i diferenciar-se de la competència oferint un disseny únic en el moment més important: el moment d’obrir l’ampolla.

Aquest projecte té relació amb el disseny d’etiquetes de vi i cava. Per aquest motiu, es convida a dissenyadors gràfics d’etiquetes a dos tours immersius i experiencials a les dues DOs més importants de l’Estat Espanyol en termes d’exportació: DO Rioja i DOP Cava.

Aquests tours estan especialment concebuts per als dissenyadors gràfics, amb formació transversal sobre suro i diferents experiències molt originals.

Després dels viatges, els dissenyadors hauran de crear un disseny per a tap de vi (els que hagin estat a La Rioja) i un disseny per a tap de cava (els que hagin estat a Cava).
Un jurat format per diferents personalitats d’Iniciativa Cork i les DOs, a més de la comunitat online, decidiran quin és el millor disseny per a tap de vi i el millor per a tap de cava.

A la Nit del Gla d’Or es farà entrega dels dos premis.