Joan J. Puig, nou president de la Confederació Europea del Suro

Joan Josep Puig Castro, president de la Fundació Institut Català del Suro i de l’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya, ha estat escollit president de CE Liège, la Confederació Europea del Suro que integren els principals països que compten amb indústria surera.

L’elecció del nou president, que substitueix al càrrec al Sr. Joao Rui Ferreira, s’ha fet per unanimitat, i per un període de 3 anys, en una reunió de la Confederació que ha tingut lloc a Palafrugell (Girona).

Per Joan J. Puig, posar-se al capdavant de l’entitat és “un honor i una gran responsabilitat” que entoma “amb ganes de treballar plegats en la defensa de un producte noble i natural com és el suro, i amb la voluntat de fer-ho de forma transversal entre països per assolir amb èxit els grans reptes que té el sector surer”.

El nou consell d’administració de la CELIEGE, a proposta del nou president,  queda integrat també per dues vicepresidències, amb un vicepresident 1er a càrrec del Sr. Paulo Américo de Portugal (APCOR) i un vicepresident 2on a càrrec del Sr. Joaquin Herreros de Extremadura (Asecor), i un Tresorer a càrrec del Sr. Nicolas Mensior de França (FFSL).

El Sr. Jean-Marie Aracil s’ha ratificat en el seu càrrec de Director Científic.

Joan J. Puig és president de l’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya (AECORK) des del 2014, president de la Fundació Institut Català del Suro des del 2019 i director general de l’empresa tapera Francisco Oller S. A.